Om oss

Friska och motiverade människor leder till framgångsrika företag och organisationer. Vi vänder oss till alla företag, myndigheter och organisationer där arbetsmiljö, hälsa, engagemang och bra resultat är viktigt. Vi riktar oss också till alla privatpersoner som vill känna energi, hälsa och kreativitet och undvika negativ stress och utmattningstillstånd.

Företaget startades 1995 av Lena Engman VD, Leg. Sjuksköterska, Psykoterapeut, Rehabkoordinator och Hälsostrateg. Klinisk erfarenhet från många års arbete inom företagshälsovården, som samtalsterapeut och stresspedagog specialiserad inom KBT och ACT. Stor kunskap inom rehabilitering, utbildning och hälsostrategiskt arbete. Erfarenhet som projektledare för många arbetsmiljö- och hälsoprojekt samt som utbildningsledare inom Arbetslivsinstitutet, Prevent och Karolinska Institutet ger en bred kompetens inom hälsa, rehabilitering och utbildning.  

Det är viktigt att vara vänlig, omtänksam och uppriktig. Kropp, själ och sinne hör ihop, vi behöver kunna vara oss själva. Med äkthet, medkänsla och engagemang kan vi erbjuda ett professionellt, positivt bemötande med hög kvalitet.


HälsoKompass har ett brett kontaktnätverk där vi samarbetar med konsulter, läkare och samarbetspartners med specialistkompetens. Vi har spetskompetens inom området stresshantering, hälsa, psykisk ohälsa och rehabilitering.  Vi har arbetat med kunder inom många branscher, exempelvis Bank och IT-sektorn, Bygg- och fastighetsbranschen, Detaljhandel, Human Resources, Industri, Landsting samt Kommunal och Statlig förvaltning.

Våra partners


HELA FHV

Hälsotjänster och modern företagshälsovård

PRO+FIT Health

Lotta Karlsson - Javen, Ergonom

Livmedicus 

Sofia Glaser, Leg. Läkare, Specialist i Företagshälsovård

Potential Mind

Mona Drar, organisationskonsult, KBT psykolog, OBM kompetens

Jasmine Rosenberg

Företagssköterska och hälsocoach

Bertil Grandin

Psykolog

Lottie Voltaire

Rehab konsult

Sara Gollert

Mediyoga instruktör, stress & samtalspedagog