Om oss

Om oss

Friska och motiverade människor leder till framgångsrika företag och organisationer. Vi vänder oss till alla företag, myndigheter och organisationer där arbetsmiljö, hälsa, engagemang och bra resultat är viktigt. Vi riktar oss också till alla privatpersoner som vill känna energi, hälsa och kreativitet och undvika negativ stress och utmattningstillstånd.

Företaget startades 1995 av Lena Engman VD, leg. sjuksköterska, företagssköterska och hälsostrateg. Jag har även specialutbildning till rehab koordinator, samtalsterapeut och ACT-instruktör. Arbete som projektledare, utbildningsledare inom Arbetslivsinstitutet och Karolinska Institutet innebär ett mervärde tack vare mina omfattande kunskaper inom arbetsliv, hälsa och psykologi.

 

Jag trivs att arbeta med människor, är engagerad och målinriktad. Jag kan erbjuda företag och privatpersoner ett professionellt omhändertagande, positivt bemötande och hög kvalitet. 

Jag har lång erfarenhet av arbete inom företagshälsovården, att arbeta med chefsstöd, hälsoundersökningar och rehabilitering. Vid svåra och komplicerade individärenden inom alkohol och droger, konflikter, samarbetsproblem, stress och arbetsförmåga kan jag erbjuda bra stöd till chefer och HR.   


HälsoKompass har ett brett kontaktnätverk där vi samarbetar med konsulter och samarbetspartners med specialistkompetens. Vi har spetskompetens inom området Stresshantering, arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering.  Vi har arbetat med kunder inom många branscher, exempelvis Bank och IT-sektorn, Bygg- och fastighetsbranschen, Detaljhandel, Human Resources, Industri, Landsting samt Kommunal och Statlig förvaltning.

Våra partners

Papilly

Vetenskap och modern forskning förenas med digitala lösningar och effektiva metoder för att förebygga stress

PRO+FIT Health

Hälsotjänster och modern företagshälsovård

PRO+FIT Health

Lotta Karlsson - Javen, Ergonom

Bergus Medical

Johan Bergling, Leg. läkare och VD

Potential Mind

Mona Drar, organisationskonsult, KBT psykolog, OBM kompetens

Jasmine Rosenberg

Företagssköterska och hälsocoach

Bertil Grandin

Psykolog

Lottie Voltaire

Rehab konsult

Sara Gollert

Mediyoga instruktör, stress & samtalspedagog